Приєднуйтесь до Літньої школи "RE-ENERGIZE UKRAINE"!

18.05.2024

"RE-ENERGIZE UKRAINE" - це унікальна можливість для всіх, хто бажає зробити вагомий внесок у розвиток зеленої енергетики в Україні. Програма літньої школи включає в себе два онлайн-вебінари, які ознайомлять учасників із основними концепціями енергетичних спільнот та практичні воркшопи для поглиблення знань і реального застосування вивченого.

По завершенню літньої школи учасники матимуть унікальну можливість взяти участь у хакатоні зі створення зелених енергетичних спільнот та позмагатися за цінні призи, а особливо вмотивовані відвідають Німеччину - колиску енергетичних спільнот, де будуть переймати досвід та знання німецьких спільнот зеленої енергетики!

Основні переваги участі:

  • Глибоке розуміння процесів створення та функціонування енергетичних спільнот.
  • Практичні навички розробки проектів від ідеї до впровадження.
  • Мережа контактів - зв'язки з експертами в галузі та потенційними партнерами для майбутньої співпраці.
  • Емпауермент громад - підготовка лідерів для зміцнення громади на місцевому рівні.
  • Хакатон з цінними призами та міжнародними можливостями.

Ключові події програми:

  • 17-24 травня: Онлайн вебінари, на яких розглянемо основи створення енергетичних спільнот та переваги ВДЕ.
  • 30-31 травня: Офлайн воркшопи, де учасники зможуть розробити власні проєкти та отримати практичні кейси щодо механізму дій з їх реалізації.
  • Серпень-вересень: хакатон зі створення енергетичних спільнот, що дасть можливість доопрацювати власні проєктні ідеї в команді однодумців.
  • Вересень: дводенний навчальний тур до Німеччини.

Зареєструйтесь зараз:

👉 https://forms.gle/VZFvwAV8eG6QWvF69 , щоб взяти участь у формуванні сталого енергетичного майбутнього України та скористатися унікальним шансом отримати цінні призи і навчальну поїздку до Німеччини!

📆 Реєстрацію продовжено до 21 травня 2024 року

Заходи проводяться Агенцією сталого розвитку "Синергія" (Агенція сталого розвитку "Синергія") у співпраці з WECHANGE в рамках проєкту "Civil Society Energy for Resilient Ukraine", що фінансується Міністерством закордонних справ Німеччини (Auswärtiges Amt).

Інші новини
25
липня
Детальніше
Матеріали офлайн частини Літньої школи RE-ENERGIZE UKRAINE 2024
30-31 ТРАВНЯ 2024 ВІДБУЛАСЯ ІНТЕРАКТИВНА ОФЛАЙН ЧАСТИНА ЛІТНЬОЇ ШКОЛИ
01
червня
Детальніше
Онлайн вебінар - Підготовка до створення спільнот "зеленої" енергетики в Україні
24 травня 2024 р. відбувся другий вебінар із серії освітніх воркшопів у рамках роботи Літньої школи "RE-ENERGIZE UKRAINE": Підготовка до створення спільнот «зеленої» енергетики.
26
травня
Детальніше
Презентація практичного посібника "Створення спільнот "зеленої" енергетики в Україні
Посібник «Створення спільнот «зеленої» енергетики в Україні» розкриває перспективу залучення громадян до активної участі у енергетичному переході до відновлюваних джерел енергії в Україні
26
травня
Детальніше
Онлайн вебінар - Вступ до концепції спільнот "зеленої" енергетики
23 травня відбувся перший воркшоп із серії відкритих освітніх вебінарів у рамках роботи Літньої школи "RE-ENERGIZE UKRAINE".